Оторизираният дилър на Mercedes-Benz за България Силвър Стар предлага 4000 лева

...
Оторизираният дилър на Mercedes-Benz за България Силвър Стар предлага 4000 лева
Коментари Харесай

Ако имате стар дизелов Mercedes - получавате 4000 лева бонус

Оторизираният дилър на Mercedes-Benz за България " Силвър Стар " предлага 4000 лв. бонус за закупуване на нов дизелов автомобил, в случай че клиентът върне остарял със сертификат Евро 1 до Евро 4 до 31 декември 2017 година, оповестява profit.bg Кампанията предлага изкупуване на използвани леки коли, без значение от марката и е годна при покупката на нов лек автомобил Mercedes-Benz Евро 6.

Обраното изкупуване важи за автомобил с емисионен стандарт Евро 1 – Евро 4, регистриран на името на клиента не по-малко от 6 месеца преди датата на договорката. Поръчки се одобряват до 31.12.2017. Очакваната доставка и регистрация на закупения нов автомобил става до 31.03.2018 година
През 1992 беше признат стандарт за нездравословни излъчвания Евро 1, за възстановяване разхода на нездравословни излъчвания и оттогава този стандарт е развиван, с цел да се понижат нездравословните излъчвания и да се усъвършенства качеството на въздуха. Към момента тактиката е еволюирала до стандарт Евро 6, който подсигурява, че новите коли са по-чисти от всеки път.

Ако автомобилът е създаден сред 1992 и 2010 година, евентуално дава отговор на стандарт Евро 1 до Евро 4 и може да взе участие в акцията за назад изкупуване, допълват от компанията-дилър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР